SAN SIRO'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij San Siro's. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 21:28 Het eten was heerlijk en goed warm. Hier zal ik zeker vaker bestellen. Ik kan het alleen maar aan raden.
14 apr 2024 om 20:38 Best durum in area
9 apr 2024 om 2:32 Heerlijke calzone gehad vanavond! Knapperig van buiten, lekkere knoflooksaus er bij om de korstjes in te dippen. Echt genoten. Hij was er sneller dan ik had gedacht. Pizza werd vervoerd in een thermo container, dat is heel slim. Dankjewel!
8 apr 2024 om 19:55 Top
5 apr 2024 om 20:20 Super
4 apr 2024 om 20:02 Zoals altijd was weer lekker en op de tijd zoals afgesproken Vriendelijke bezorger
1 apr 2024 om 19:30 Altijd goed en lekker!
1 apr 2024 om 15:57 Goed en genoeg. Alles wat je wil als je trek hebt. Bezorging kon iets sneller maar het was een druk tijdstip.
26 mrt 2024 om 21:10 Ivm haast zelf het opgehaald. Maar het was super !!
23 mrt 2024 om 16:36 Fast and deliciuos
23 mrt 2024 om 8:59 Ik eet altijd lekker bij San Siro's
18 mrt 2024 om 20:56 Altijd goed verzorgde pizza's. Niet te vet en een lekkere dunne bodem. Als wij pizza bestellen dan is het hier!