SAN SIRO'S

SAN SIRO'S pizza's - doner kebab - salades - schotels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij San Siro's. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 20:58 Heerlijke echte Italiaanse pizza’s
4 aug 2022 om 20:22 Snelle bezorging, altijd top. Ik probeerde eens iets anders, maar ik vond de lamskotelet tegenvallen. Niet vies, maar prijs/kwaliteit verhouding was het niet. Volgende keer gewoon weer een pizza..( schoenmaker, blijf bij je leest)
3 aug 2022 om 0:11 Jammer zelfs na het bellen er niets mee gedaan werd. Koude pizza, vreselijk dunne bodem en geen tomatenSaus. Patat was doorgebakken incl het vlees op sommige plekken zwart. Excuus was druk wij bestelde hier vaker maar na ziek worden is het klaar !
2 aug 2022 om 21:13 De pizza was slecht en zwart aan de rand en de frikandellen waren gebarsten en vet ben er misselijk van eens maar nooit meer
31 jul 2022 om 9:40 Was weer lekker! Dankjullie!
24 jul 2022 om 21:01 Snel bezorgd, heerlijke pizza's
23 jul 2022 om 2:33 Gisteren voor het eerst wat besteld San Siro 's het eten was echt heel lekker vooral de biefstuk was lekker. Ik ga zeker nog eens wat bes Groetjes Monique
22 jul 2022 om 20:35 Heerlijke pizza’s en vriendelijke bezorger
26 jun 2022 om 19:50 Altijd goed eten en op tijd Vaste klant
20 jun 2022 om 18:14 Goeie kapsalon
19 jun 2022 om 23:43 Het eten was warm de pizza weer lekker gevonden, prijs kwaliteit goed Maar de kapsalon viel tegen: Slappe frites zeer weinig kippenvlees en dat voor € 9,00 prijs kwaliteit slecht, sorry! Volgende keer beter????
19 jun 2022 om 23:04 Skere pizzaria! Betaal je voor extra knoflook saus en dan zit er geen eens reguliere saus bij als je 3 pizza's besteld. Pizza's dun, slap en laf belegd. 1e keer laatste keer.